Informacja o plikach cookie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www.

Ok, rozumiem
  • Infolinia

    Dla kobiety i dziecka -30% tylko dzisiaj!

  • Wysyłka

    Darmowa dostawa do sklepów TXM

  • Zegar
    Najbliższa wysyłka za

    XXX

    Godzin

    :

    Minut

    :

    Sekund

Wybierz język

Szukaj

Sklepy

Koszyk

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o. (11 opini)

strona:

facebook:

Wszystkie opinie klientów

Wszystkie opinie użytkownika

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2015-01-08 10:05:37
Cena adekwatna do jakości, materiał cienki ale nie prześwituje (mam kolor czerwony-w rzeczywistości jest to ostry pomarańcz). Ładnie leżą. Miałam jedynie problem z wyborem rozmiaru z tabeli ale trafiłam ;)

SZORTY DAMSKIE CASUAL

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2015-01-08 10:02:01
Ładny, delikatny szal. Materiał dobrej jakości, prześwitujący. Kolor (koral) identyczny jak na zdjęciu

SZAL DAMSKI CHUSTA

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2015-01-08 10:00:08
Śliczna, delikatna i przewiewna, prześwitujący zwiewny materiał

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 10:23:31
Świetna bluzka, ładny wzór i materiał. Dopasowana na górze, szersza na dole, idealna na upalne dni :) uprzedzam, że jest prześwitująca

BLUZKA DAMSKA RAMIĄCZKO

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 10:22:04
Sukienka super! Dopasowana, świetnie się układa, wygląd zgodny z opisem. Polecam :)

SUKIENKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 10:19:30
Jakość ok szkoda tylko, że nie spojrzałam na długość - na 167 wzrostu bluzka sięgała mi do kolan ;) musiałam odesłać

BLUZKA DAMSKA RAMIĄCZKO

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 09:59:02
Bluzka ciekawa, materiał przyjemny w dotyku (wygodny), ale dla osób w rozm. S zdecydowanie za duża, odsyłam

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 09:57:12
Sukienka super :) wzięłam rozm. L sugerując się opiniami o zaniżonej rozmiarówce (zwykle noszę S). Jest lekko luźna, ale na lato w sam raz. Chociaż będę musiała ją skrócić o kilka cm. Ogólnie POLECAM - materiał dobrej jakości (nie prześwituje, mam białą), prezentuje się znakomicie :)

SUKIENKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 09:54:24
Bluzeczka z dobrego materiału, zwiewna i lekka, noszę jednak rozmiar S i jak dla mnie za luźna, mogła by być mniejsza :) niestety odsyłam

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 09:52:27
zwiewna, fajny delikatny materiał, lekko prześwitująca. noszę rormiar s, zamówiłam s/m i jest opięta w biuście, więc lepiej brać większą, ale ogólnie polecam :)

BLUZKA DAMSKA RAMIĄCZKO

Średnia ocen

Firma ADM Warsaw Sp. z o.o.

2014-12-10 09:39:12
piżama bardzo wygodna, materiał przyjemny w dotyku i wygodny. dobra jakość
Twój koszyk

Pobieram informacje o koszyku...