Informacja o plikach cookie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www.

Ok, rozumiem
  • Infolinia

    Mikołajki już jutro!

  • Wysyłka

    Darmowa dostawa do sklepów TXM

  • Zegar
    Najbliższa wysyłka za

    XXX

    Godzin

    :

    Minut

    :

    Sekund

Wybierz język

Szukaj

Sklepy

Koszyk

MARGARET (11 opini)

strona:

facebook:

Wszystkie opinie klientów

Wszystkie opinie użytkownika

MARGARET

2016-10-30 12:58:25
Płaszczyk polecam jak najbardziej. Jak zwykle przy udanym zakupie wzięłam sobie dwa kolory ( granat i szary). Za taką cenę - rewelacja. Rozmiar uniwersalny, więc dobrze wygląda na 36 i na 42. Kupujcie!

PŁASZCZ DAMSKI CASUAL

Średnia ocen

MARGARET

2016-10-29 08:18:17
Sukienka bardzo fajna. "Mięsisty",grubszy materiał. Zamówiłam czerwoną i chyba skuszę się na niebieską,bo naprawdę warto. Super wygląda z kozaczkami. Melanżowa tkanina wyglada bardzo ciekawie. Polecam brać większy numer.

SUKIENKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Margaret

2016-01-08 11:48:23
Mam już niebieskie, brązowe, srebrne i najnowszy zakup granatowe. Świetnie się noszą. Super wygodne, nie obcierają, nie piją. Poleciłam koleżankom i wszystkie zadowolone. Polecam, będziecie zadowolone.

OBUWIE DAMSKIE BALERINY

Średnia ocen

Margaret

2015-12-30 15:08:34
Kurtka zajefajna! POLECAM! Bałam się, że będzie bardzo sztuczna z wyglądu, ale nie jest. Wręcz przeciwnie. Miła w dotyku, miękka i bardzo ładna! Jedynie rękawy mogłyby być trochę węższe ,ale do detal i subiektywna opinia. Ogólnie SUPER! Kupujcie!

Margaret

2015-12-29 23:25:18
Mam khaki i szarą. Materiał grubszy. Idealna na jesień i zimę. Bardzo ładnie się prezentuje.

Margaret

2015-12-29 23:23:33
Polecam. Warto kupić za taką cenę. Na lato będzie jak znalazł. Najmodniejsze!

TOREBKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Margaret

2015-12-29 23:21:40
Torebka modna, na czasie. Polecam bardzo. Wszędzie frędzle kosztują dużo więcej. Noszę raczej w ręce lub przerzuconą przez łokieć ,ale na ramię też może być. Robi wrażenie. Poza tym wykonana solidnie.

TOREBKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Margaret

2015-11-22 18:54:41
Baleriny super! Polecam. Mam też identyczne z poprzedniego wzornictwa ( panterka brąz i niebieskie). Wygodne, miękkie. I w odpowiedniej cenie.

OBUWIE DAMSKIE BALERINY

Średnia ocen

Margaret

2015-10-21 18:03:44
Polecam. Bardzo ładna piżama. Syn zadowolony z wzoru ,ja również!

Margaret

2015-10-21 17:59:19
SUPER, SUPER, SUPER! Sukienka super. Kolor taki jak na zdjęciu (khaki). Bardzo dobry materiał, sukienka jest grubsza-taka na jesień. Długość odpowiednia- przed kolano. Rozmiar tez odpowiada standardowej numeracji. Żałuję, że nie zamówiłam drugiej w kolorze czerwonym. POLECAM, POLECAM, POLECAM!

SUKIENKA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Margaret

2015-03-05 18:44:39
Bardzo oryginalna biżuteria. Zakupiłam w sklepie stacjonarnym kolor różowy ( ładny, stonowany odcień) Wszyscy zwracają uwagę, więc tym bardziej mogę polecić!

NASZYJNIK DAMSKI

Średnia ocen

Twój koszyk

Pobieram informacje o koszyku...