Informacja o plikach cookie

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies, w celu dostosowania się do Twoich preferencji oraz w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania strony www.

Ok, rozumiem
  • Infolinia

    Promocja weekendowa prezenty do -60%!

  • Wysyłka

    Darmowa dostawa do sklepów TXM

  • Zegar
    Najbliższa wysyłka za

    XXX

    Godzin

    :

    Minut

    :

    Sekund

Wybierz język

Szukaj

Sklepy

Koszyk

Monika (172 opini)

strona:

facebook:

Wszystkie opinie klientów

Wszystkie opinie użytkownika

Monika

2015-10-27 13:12:43
Super spódnica. Koleżanki z biura nie mogły uwierzyć że taką super spódnicę kupiłam za taką cenę. Układa się super. Polecam!

SPÓDNICA DAMSKA CASUAL

Średnia ocen

Monika

2015-10-05 15:27:08
Super. wszystko zgodne z opisem!

Monika

2015-10-05 15:26:24
super bodziaki. Synek wygląda w nich uroczo. Pomysł na prawdę super. Po kilku praniach nie zmieniły kształtów ani nadruk się nie sprał. Polecam

Monika

2015-10-05 15:25:24
super bluzka. Córka zadowolona. Po praniu nic się nie dzieje. Polecam

Monika

2015-09-22 09:10:08
Polecam

SPODNIE DAMSKIE DRES

Średnia ocen

Monika

2015-09-14 09:30:33
Super, bardzo lubię takie mocne kolory a nie piżamowy róż, dobry rozmiar, fajna bawełna... POLECAM

Monika

2015-09-14 09:29:33
Super body, zawsze kupuję te z metką TXM Kids, super bawełna, przyjemne w dotyku. Naprawdę godne polecenia.

Monika

2015-09-14 09:16:05
Super spodnie, mój mąż poleca:)

SPODNIE MĘSKIE DRES

Średnia ocen

Monika

2015-09-04 10:21:11
Super skarpetki, mój mąż je po prostu uwielbia, nic się nie dzieje po praniu, nie uciskają stopy- zakup godny polecenia.

SKARPETY MĘSKIE SPORT

Średnia ocen

Monika

2015-09-01 13:21:47
Super spodnie, fajny krój. Ale uwaga na bardzo szczupłe osoby... ja noszę M i korzystając z wcześniejszych opinie wzięłam XL i są OK. Polecam dla nastolatek:)

SPODNIE DAMSKIE DRES 3/4

Średnia ocen

Monika

2015-08-12 13:51:43
Super bluzka. Świetny wzór i krój. A jakość lepsza niż w niejednym sklepie z tak zwanej wyższej półki. POLECAM z czystym sumieniem.

Monika

2015-07-15 13:24:51
Super naszyjnik, porządnie wykonany. Polecam

NASZYJNIK DAMSKI

Średnia ocen

Monika

2015-07-13 08:09:51
Super. Polecam

SKARPETY MĘSKIE STOPKA

Średnia ocen

Monika

2015-07-13 08:08:31
Super jakościowo body, kupiłam z nastawieniem na za chwilę a okazało się na już, ponieważ rozmiar okazał się zaniżony... ale córeczka wygląda tak uroczo, że zamówiłam kolejną parę w większym rozmiarze. Polecam

Monika

2015-07-06 15:13:02
super lakier. świetnie kryje, wygląda efektownie do tego szybko schnie, co jest dużą zaletą jak się nie ma na nic czasu:) polecam

LAKIER

Średnia ocen

Monika

2015-07-06 10:19:31
Świetne spodnie na upalne dni Super materiał, dobre wykonanie. A cena niewiarygodnie niska jak na taką jakość. Polecam

SPODNIE DAMSKIE CASUAL

Średnia ocen

Monika

2015-07-06 10:17:15
Super japonki. Myślałam że będą tylko na basen, a są tak bardzo wygodne że chodzę w nich cały czas. Kupiłam już kilka wzorów:) nic się nie dzieje z nadrukiem... Polecam

KLAPKI DAMSKIE JAPONKI

Średnia ocen

Monika

2015-07-06 10:02:48
Super bawełna, świetne wykonanie. Koronka wygląda super a do tego nic się z nią nie dzieje po praniu. Polecam P.S. Kupiła już 2 kolor:)

Monika

2015-06-26 07:48:25
super żakiet, świetnie leży, pasuje do codziennych- niekoniecznie eleganckich stylizacji (już kupiłam drugi kolor). Polecam

ŻAKIET DAMSKI CASUAL

Średnia ocen

Monika

2015-06-17 11:21:36
Piżamka bardzo ładna, leciutka, modna i wygodna. Polecam ten zakup.
Twój koszyk

Pobieram informacje o koszyku...